Utrzymanie temperatury serwowanych potraw

Przemysław Skrzypczak , Klaudia Budych , Krzysztof Maciołek , Marcin Wesołowski

Abstract

n/a
Author Przemysław Skrzypczak
Przemysław Skrzypczak,,
-
, Klaudia Budych
Klaudia Budych,,
-
, Krzysztof Maciołek
Krzysztof Maciołek,,
-
, Marcin Wesołowski (FoEE / IEPE)
Marcin Wesołowski,,
- The Institute of Electrical Power Engineering
Pages75-82
Book Badania i rozwój Młodych Naukowców w Polsce – Żywność, 2016, Młodzi Naukowcy, ISBN 978-83-65362-20-9
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 04-09-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?