Kromka chleba z... dodatkami - nieorganiczne sole

A. Rudnik , Maria Balcerzak

Abstract

Chleb jest jednym z podstawowych i historycznie najstarszych składników diety ludzi. Jego historia sięga 10 000 lat p.n.e. i początków rolniczej aktywności związanej z uprawą zbóż, których ziarna okazały się odżywcze.
Author A. Rudnik KChA
A. Rudnik,,
- Chair Of Analytical Chemistry
, Maria Balcerzak KChA
Maria Balcerzak,,
- Chair Of Analytical Chemistry
Journal seriesAnalityka: nauka i praktyka, ISSN 1509-4650
Issue year2016
No2
Pages40-47
Publication size in sheets0.5
Keywords in Polishchleb; pieczywo; sole nieorganiczne; analiza chemiczna; chemia analityczna
Keywords in Englishbread; inorganic salts; chemical analysis; analytical chemistry
URL http://www.malamut.pl/analityka/archiwum/analityka-22016.html#
Languagepl polski
Score (nominal)4
ScoreMinisterial score = 4.0, 28-11-2017, ArticleFromJournal
Ministerial score (2013-2016) = 4.0, 28-11-2017, ArticleFromJournal
Citation count*0
Cite
Share Share

Get link to the record
msginfo.png


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back